Klantenservice

Waarom online bestellen?

Ervaar het gemak van online bestellen:

  • Keuze uit een uitgebreid assortiment
  • Verpakt zoals u het wil
  • Makkelijk verpakt voor in de diepvries
  • Bijna alles wordt vers en gekoeld geleverd
  • Je hoeft zelf de deur niet uit
  • Afhalen in de winkel is ook mogelijk
  • Kies zelf het bezorgmoment

U betaald minder bij online bestellen!

Naast het feit dat online bestellen veel gemakken kent voor de klant, heeft het ook veel voordelen voor ons als bedrijf. Zo kunnen wij gerichter inkopen, zodat er minder vlees overblijft. Hierdoor kunnen wij altijd kwaliteit bieden door met verse producten te werken.

Bij Meatshop zien wij online bestellen als de toekomst, omdat dit dus voor zowel de klant als voor ons zelf veel voordelen kent. Om deze reden zijn de prijzen op onze website lager dan in onze winkel.

Geen bezorgkosten

Boven de 50 euro betaald u geen bezorgkosten.

Hoe kan ik bestellen?

Bestellingen kunnen geplaatst worden via onze website, hierbij geldt voor 12.00 uur ’s middags besteld indien gewenst de volgende dag in huis. De bestelling kan worden bezorgd of worden afgehaald in de winkel, zie afhaal- en bezorgmogelijkheden. Het vlees wordt bij u thuis aan de voordeur bezorgd in een plasticzak of krat. Het transport vindt plaats in de gekoelde Meatshop bus.

Het is natuurlijk ook nog altijd mogelijk om u bestelling telefonische door te geven of tijdens u bezoek aan de winkel.

Betalingsmogelijkheden

Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor betalen via Ideal of tijdens afleveren via de pin of contant.

Algemene voorwaarden

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Producten die niet leverbaar zijn mogen vervangen worden door een vergelijkbaar product.

De winkel

In 2019 is Meatshop uitgebreid met een fysieke winkel, op Veldstraat 28 in Baarlo. Kom gerust een keer langs om ons assortiment te bekijken.

Kwaliteit

Bij Meatshop staat kwaliteit voorop. De varkens en runderen worden zelf uitgezocht en naar het slachthuis gebracht. Wij vinden het belangrijk om te weten waar het vlees vanaf komt zodat we kwaliteit aan de klant kunnen garanderen.

Het rundvlees wordt levend ingekocht bij van de Eertwegh uit Kessel. Op maandag kiezen we samen met de boer een goed rund uit, die we vervolgens naar het slachthuis brengen. Nadat het rund bij ons terug gaat Frank het rund uitbenen en verder klaarmaken, zodat het daarna verkocht kan worden.

Het varkensvlees wordt ook levend ingekocht bij Hermans in Maasbree. Deze varkens krijgen speciale voeding die onder andere uit verschillende granen bestaat. Deze voeding draagt bij aan het verminderen van stress bij de varkens wat ten goede komt voor de vlees kwaliteit. Ook de varkens worden op maandag naar het slachthuis gebracht. Vervolgens worden de varkens op dinsdag klaargemaakt voor de verkoop later die week.

Ook de worstmakkerij hebben wij in eigen hand. Op maandag wordt er volop worst gemaakt, volgens traditionele familie recepten. Zo maken wij zelf BBQ-worst, knakworst en leverworst. Ook drogen wij verschillende vleeswaren in de kelders onder de slagerij, zoals rookvlees, rauwe ham en droogworst.

Veel gestelde vragen:

Tot wanneer kan ik bestellen?
Voor 12.00 uur ’s middags besteld is de volgende dag in huis.

Welke dagen bezorgen jullie en hoelaat?
Wij bezorgen op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 19.00-21.00 en op zaterdag tussen 10.00-12.30 en 13.30-15.30.

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?
Op donderdag en vrijdag tussen 17.00-18.00 en op zaterdag tussen 12.00-15.00.

Kan een complete BBQ ook buiten de bezorgtijden worden geleverd?
Dit is mogelijk in overleg.

0
0
winkelmandje
Winkelmandje is leegTerug naar assortiment